čtvrtek 8. srpna 2019

Na doraz

Milé bloggerky a milí blogeři, přeji všem krásný čtvrtek!

Poslední měsíc jedu na doraz, na hraně, na pokraji vyčerpání, na náhradní baterie. Jistě, je to, jak říká moje maminka, každý rok stejné. V dubnu začneme zpracovávat roční závěrku, v květnu projdeme čtrnáctidenním auditem a v červnu to doděláme. A v červenci, kdy už všichni dovolenkují, sestavuji sama ještě jednu speciální závěrku, která také končí auditem a jejíž termín je šibeniční.

Ale je to za mnou! Mám odevzdáno! A konečně můžu mít dovolenou.... Pravda, už mi nezbyla energie zorganizovat něco úžasného, nezvyklého, nového, zážitkového... Máme před sebou 17 kalendářních dní, kdy nebudeme muset vstávat, užijeme si ranní posezení na zahradě, vyzkoušíme nové kavárny a další gastro tipy, projdeme pár výstav, třeba přijde na řadu i letní kino. Také Reshmi se dočká slíbených výletů. A budu šít, číst, zkoušet nové recepty.. a vyklidím špajz. Prostě relax, pohoda, srpen...

Děkuji za milé vzkazy pod narozeninovým příspěvkem a dlužím ještě losování...

And the winner is…
Na poštu tentokrát nepůjdu, výhru předám osobně ;-)

Tak hezké dny, Vaše, zatím vyšťavená, Eva

P.S. Dnes v Jablonci začíná výstava Křehká krása - až do neděle na výstavišti můžete vidět bižuterii, sklo i módní přehlídky - my se určitě půjdeme podívat - vlezné je 60 korun a platí po celé 4 dny ;-)
Více tady http://www.krehkakrasa.cz/

2 komentáře:

  1. Evi, moc ti gratuluji k zasloužené dovolené! Já si ještě počkám...
    Užívej si a odpočívej!
    Pochopitelně gratuluji i vítězce!
    Přeji hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Velká gratulace vítězce...a tobě hodně odpočinku. Užij si volno a načerpej síly! Eva

    OdpovědětVymazat