úterý 3. července 2018

Lakovky

Dobrý den milí bloggeři a milé bloggerky! V tomhle mém virtuálním deníku kupodivu ještě nebyla řeč o botách ;-) Což je divné, protože jestli něco ráda nakupuju, tak kromě látek jsou to boty! Boty totiž mají tu výhodu, že se nezkouší v kabinkách a nesrážejí se přes zimu ve skříni.
Ale dneska je to o loučení, moje nejoblíbenější letní botky dnes ráno odjely v popelnici. Nutno přiznat, že sloužily po 15 let. Takže přestože počáteční investice byla vysoká, tak vydržely nepředstavitelně dlouho, až jim praskla při našem posledním výletování podrážka.

Boty byly od firmy Ara, které bych směle u nás doma mohla otevřít muzeum, nebo jak se moderně teď říká show-room. Vydrží opravdu hodně, dosud je moc nešidí. Moje druhá nejoblíbenější značka posledních let - Rieker - začala teď hojně využívat imitace kůže z textilu dovnitř bot. Nové to vypadá pěkně, ale pravá kůže to prostě není, což chodidlo pozná... A tak jsem si včera koupila jedny nové Ary... zase v laku, jako ty červené... a jestli vydrží tolik, kolik jejich předchůdkyně, půjdou do popelnice v roce 2033!

No, řekněte sami, můžete je nechat v obchodě, když ještě navrch měli 10% slevu?

Tak krásné léto, Vaše Eva s papouškovýma botama

2 komentáře:

  1. Ara je i má oblíbená značka :-). I když zrovna poslední nákup byl Rieker.
    Ať se v tvých nvoý botách dobře chodí

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají super! Tak ať dobře slouží...
    (Až se bude vypisovat družstvo, za které věrně kopeme, tak já vyplním Keen. Ne, že bych nekupovala jiné značky, ale tady už nemusím zkoušet a vím, že prostě sedne. V jejich letních městských botách už jedu třetí sezónu a nohy si lebedí.)

    OdpovědětVymazat