pátek 10. ledna 2020

Double fantasy

Dobrý den milé bloggerky a milí blogeři! První lednový týden, už tradičně, jsem vyrazila s maminkou  na módní přehlídku. Letos se jmenovala podle mého oblíbeného alba, desce bude na podzim už 40 let! ale to jsem si fakticky musela vygooglit, protože tak strašně stará mi opravdu nepřipadala...


Každoročně jsem si tady stěžovala, že jsme neviděly dobře - tak letos změna! První řada a dokonalý přehled i o botách modelek ;-)

výhled ze židlí jsme mělí skvělý

Většina modelů byla určena k prezentaci bižuterie, tedy žádná konfekce na každodenní nošení, ale pár nápadů by se našlo. Třeba ta černobílá řada z liberecké průmky byla moc pěkná. Fotky jsem si vypůjčila z webu, ze stránek liberecka.drbna.cz, fotit se během přehlídky smí jen s akreditací.



Tenhle poslední model si budu asi pamatovat nejvíc, přišel mi směšný a představa, že si slečna na ty (asi?) brože na plyši sedne, mne pobavila...
Po mole prošlo 60 modelů, letošní i loňská miss a obě vícemiss, zazpíval Voxel (pro mne objev dne, budu se muset podívat, co dalšího ten chlapec hraje - i když upřímně řečeno, na takovou akci se úplně nehodil. Paní naproti mně byla naprosto konsternovaná a pobouřená, že ani netleskla).
Přehlídky se budou určitě v létě opakovat v rámci akce Křehká krása, tak si třeba naplánujte výlet k nám na sever v době 6. až 9. srpna 2020.
Tak tolik dnešní zpravodajství, opatrujte se

Vaše Eva s hlavou plnou bižuterie a látek

2 komentáře:

  1. Evi, moc děkuji za info, na módní přehlídce jsem nebyla už roky.
    Polštářek plný broží je skutečně zajímavý :o)
    Měj hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, to máte krásnou tradici.
    Já jsem snad nikdy na přehlídce nebyla.

    OdpovědětVymazat