pondělí 15. dubna 2019

Nomen Omen

Dobrý den milé bloggerky a milí blogeři! Já vím, slibovala jsem fotky z PPM, ale dneska jsou naší malé chlupaté dámě 3 měsíce a tak dostane přednost

Už jsem psala - dostala jméno Reshmi Bumo Narpo Ransi - Hedvábná dcera ze stanice Divoký miláček. A ačkoli jsme za ten měsíc mnohokrát slyšela, že jde o divné jméno, které si část rodiny nemůže zapamatovat, je to NOMEN OMEN.
  
9. března

10. března
 
16. března


23. března

6. dubna - Zahradu, kterou dvacet let budujeme jako park, jsme předělili plotem napůl, záhonky obehnali plůtky.  
Za ten měsíc co je doma, už toho stihla docela dost. Svým kukučem si nás všechny koupila, kromě pelíšku okupuje také džínový polštář a od minulého týdne i malý gauč - ale s tím se počítalo, na něm lehávala Sára. Ostrými zoubky překousla vodítko, babičce udělala pořádný "šlinc" na palci (ale to bylo nedorozumění, kdy babička bránila gauč vlastním tělem a jak máchla rukou, narazila na zuby). Umí na přivolání přiběhnout a na povel sednout. Umí si sama hrát - aspoň chvilku. Na zahradě prořezává keře a hrabe díry. Je adeptem na testera odolnosti hraček - protože králíkovi z druhé fotografie už zbývají jen nohy. Žirafa, medvěd, želva jsou také po částečných amputacích končetin. Miluje schovávací hračky - hitem je rolička od toaletního papíru na koncích trochu přimáčknutá, naplněná malými psími pochoutkami. To už je náš ranní rituál.
vlevo 21.února, vpravo 14. dubna, rozdíl 52 dní
 
Tady je vidět, jak vyrostla - první fotka je z chovné stanice, dva týdny před tím, než jela domů a vpravo je včerejší momentka z libereckých Tatrhů. Ty se mimochodem velmi vyvedly, nové prostornější místo v Klam-Gallasovském parku u libereckého zámku jim prospělo.
 
Tak užívejte velikonoční týden a opatrujte se, Vaše Eva, které si bude pouštět Jesus Christ Superstar dokola
 
 
 



4 komentáře:

  1. Evi, je kouzelná! Nasmála jsem se, dobře si pamatuje tohle období u našich psů...
    Měj hezký večer i celý týden, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Pořád je to krásná chlupatá kulička - k sežrání :-)

    OdpovědětVymazat