sobota 14. ledna 2017

Zase přehlídka

Hezký dobrý večer milé bloggerky a milí bloggeři! S dvoudenní zpožděním tu podávám zpravodajství o poslední události jabloneckého bižuterního světa. Ve čtvrtek 12. ledna měla premiéru módní přehlídka Made in Jablonec 2017.

Už tradičně naděluju vstupenku mamince k svátku. A tak jsme se vydaly na dámskou jízdu. Vyprodané Eurocentrum , 5 škol, 23 bižuterních firem a 15 módních salónů, 70 modelů,   modelky, jeden muž a dva psi. Ano, letos se po molu prošel také dalmatin a pudl, i když ten první se chudáček bál hluku a světel. Přehlídka byla koncipovaná jako jeden okouzlující den v životě ženy, takže od ranního negližé, přes casual modely, odpolední, party a večerní, po sen o svatebním dni. Modely slouží k prezentaci bižuterie, často s nadsázkou, většinou to nejsou šaty do tramvaje, jak říkával můj tatínek ;-)
Protože během přehlídky smí fotit jen akreditovaní novináři, vypůjčila jsem si pro vás fotografie z facebookové stránky Eurocentra Jablonec, máte-li zájem, je jich tam ještě mnoho dalších.





















a ještě jeden pohled z mé židle na závěrečnou děkovačku, na tajnačku mobilem
 
Pokud byste takovou přehlídku chtěli také vidět, tak 1. března se opakuje v Oblastní galerii Liberec a pak určitě některé modely budou v srpnu během v rámci Křehké krásy také k vidění.
Krásný víkend, Vaše Eva, stále bavící se představou, že jdu ráno do schránky v tom negližé z první  fotografie  ;-)

2 komentáře:

  1. To musela být krása :-))).... Móda a šperky ....krásný zbytek víkendu přeji. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. já bych brala model č. 2

    OdpovědětVymazat