sobota 6. srpna 2016

Nicnedělání

je můj program posledních dní... Hezký dobrý večer, milé bloggerky a milí bloggeři! Důležité projekty jsou dokončeny, závěrky uzavřeny, komentáře  dokomentovány, docházky podepsány, prémie rozděleny a tak jsem si od středy konečně mohla vzít dovolenou.  Zahájila jsem ji ve středu dopoledne návštěvou kadeřnice a od té doby si opravdu jen užívám nicnedělání. Probírám se látkami, střihy, oždibuju na zahradě kytky, spím a čtu...
Stáhla jsem si do čtečky různorodé žánry a zhltla jsem je už všechny
Dějiny světla od Jana Němce jsou životopisný román o českém fotografovi Františku Drtikolovi. Úplně mne to nalákalo jít se na ty fotky někam podívat, musím zjistit, zda jsou v Uměleckoprůmyslovém muzeu běžně  k vidění.
Román Podvolení mi doporučily moje  pražské kamarádky, je to fikce, ale běhá mráz po zádech. Děj se odehrává ve Francii v budoucnosti. Co se bude dít, když v demokratických volbách se do vlády dostane Muslimské bratrstvo?
Od Simona Mawera jsem četla před časem Skleněný dům o vile Tugendhat. Mendelův trpaslík se odkazuje na výzkumy Georga Mendla. Chvílemi jsem byla ztracená z těch všech biologických pouček, ale od tohoto autora si ještě něco přečtu.
A nakonec knížka Kulový plesk od Marka Cabicara  - jj chvílemi se směju nahlas, chvílemi pro mne zapadá až do trapnosti, ale potěší - asi  jako sbírka vtipů. Ještě zkusím další.
Tak tohle jsem spolykala za poslední dva týdny, tedy v opačném pořadí než je komentováno. S klidním svědomím můžu doporučit...

Mějte se hezky a opatrujte se, Vaše čtenářka Eva

P.S. Na Giveaway jsem nezapomněla, jen vás budu ještě chvilku napínat.

1 komentář:

  1. Náhodou nicnedělání je skvělé .... taky ho znám a patři mezi mé oblíbené činnosti. Já byla dneska na DYzajn Marketu.

    Přeji krásnou dovolenou:-)) Eva

    OdpovědětVymazat