čtvrtek 14. ledna 2016

Čtvero ročních období

68 modelů,designéři 4 škol, 13 oděvních a 18 bižuterních firem


Hezký čtvrteční večer, milí bloggeři a milé bloggerky! Právě jsem se vrátila (nikoli z Hradu ;-) ) ale z jabloneckého výstaviště. Sedmý ročník módní přehlídky Made in Jablonec měl dnes premiéru.
O lístky byl neskutečný zájem, hned v den zahájení předprodeje bohužel organizátor vyblokoval většinu míst rezervací pro sebe a tak z předposlední řady jsme s maminkou viděly hlavně horní poloviny modelů. Fotit směli jen akretidovaní novináři, takže jen dvě na tajnačku z mobilu. Ale zítra se nejspíš na webu objeví ty oficiální.


Nějak jsem nebyla naladěná na správnou  notu, asi jsem se moc těšila a to pak většinou nevyjde. Příliš vtipný moderátor na úvod vítal lidi v Jablonci nad Labem a do toho vtipu se zřejmě tak zamiloval, že se s ním potěšil během programu  ještě několikrát. Modely byly letos více zaměřeny na prezentaci bižuterie, než aby se staly nějakou inspirací, co obléci. Viděli jsme dvoje šaty ze Stardance, možná jich mohlo jít více. Modely byly inspirovány ročními obdobími a před každou řadou vtrhlo na podium duo,jehož jméno jsem přes veškerá opakování zapomněla, jeden na chůdách  s rachejtelmi a druhý s hořícími fagulemi, první řady to jistě ocenily, ale smysl mi  unikl.  Ale nakonec jsem ráda, že jsme si s maminkou vyšly.
Pokud byste chtěli, opakování se koná 3. března v Oblastní galerii Liberec.

Tak hezký večer, Vaše bižuterií zahlcená Eva

4 komentáře:

  1. Hm, mnoho jste z modelů zřejmě ze zadních míst neviděly, škoda. Bižuterii mám ráda. V úterý jsem byla v Liberci ;-), takže kousek od Jablonce.
    Krásné dny přeji.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že bydlím daleko....jinak bych se přijela podívat. Hezké lednové dny. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, naplánuj si výlet do Jablonce na začátek srpna, to tady vždycky chodí přehlídky venku v amfiteátru před muzeem. Víc bude tady http://www.msb-jablonec.cz/ až bude čas, akce se jmenuje Křehká krása. A dej vědět, přijdu taky. Eva

      Vymazat
  3. Evi, měla jsem chuť napsat, že závidím, na přehlídce jsem už roky nebyla. Ale, ale... někdy to tak prostě je. Jak píšeš, vyšly jste si :o)
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat