čtvrtek 27. července 2017

Kampa

Dobrý den, milí bloggeři a milé bloggerky! Kampa je jedno z mých míst milených a tak jsem si během toho projektového šílení dopřála dvouhodinový luxus procházky v centru Prahy.
Minula jsem nově otevřenou Werichovu vilu - ale příště vejdu.


Kousek vedle, na rohu pod platanem sedět kluk s kytarou a zpíval Beatles. Krásně, měla jsem až husí kůži a vystála bych tam bývala důlek ;.) Poslechněte si třeba Across the Universe, kterou zpíval -tady

Cílem mého zatoulání na Kampu byla výstava Adolfa Borna. Už dávno , v roce 2005, jsem na jedné byla na Hradě v Jízdárně. Mám ráda jeho obrázky. Výstava je pěkná a ještě ji stihnete, je do konce července.

 Podél Vltavy jsem došla až k Savoji.

vidíte to šlapadlo ve tvaru veterána?


oběd se synem zakončený velkým sladkým prohřeškem
Vyhnula jsem se tentokrát turistům a Prahu jsem si taky moc užila. Byla to dobrá pauza.
Kam to táhne v Praze Vás?

Opatrujte se, Vaše Eva

3 komentáře:

  1. Evi, zpívajíciho " beatlesáka" jsme s kamarádkou taky poslouchaly. Born byl krásný, nezklamal ba naopak a jeho symbolický posledni obraz mě vzal u srdce. Byl nadaný a pracovitý, což je vidět na jeho rozsáhlém a rozmanitém díle. Jen jsem tam malinko postrádala smyčku o jeho životě.
    Do Werichovy vily jsme zašly. Nádhera. S citem předěláno. Moc se nám tam líbilo. A my šly taky na kafíčko ... ne do Savoy,ale do Cafe Louvre:-)!

    Přeji hezké léto a třeba se uvidíme na botičkách.

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, mám ještě jeden profesní dotaz ohledně šití. Chtěla jsem koupit pro Lolinku látkovou didaktickou knížku. Vím, že je pracné ušití, ale cena 2000 korun a víc mně prostě vyrazila dech. A ne u všech se mi líbí barevnost , ale i provedeni co se týká šití zrovna nebylo stoprocentní. Myslíš , že bych jako "skorolaik" ušití zvládla? Ty máš zkušenosti se svými krásnými výtvory.... co se dává dovnitř , aby byla knížka pevnější? Děkuji za odpověď a rady. Eva

    e.srbova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Bornovu výstavu již určitě nestihnu, škoda. Do Werichovy vily bych moc ráda, snad se podaří naplánovat výlet do Prahy.
    Pohodový den přeji.
    Ála

    OdpovědětVymazat