pondělí 10. srpna 2015

Pacoš

Hezký pondělní večer milí bloggeři a milé bloggerky! Znamená-li slovo pacient "trpělivý", tak naše Sára je převzorný pacient.
 
Jako většina velikých psů má čas od času problémy s lokty, dělává se jí tam bakule zánětu. A tentokrát, asi díky tomu  vedru se to nebývale rychle rozjelo. Od noci jsme chladili packy pomocí mokrých osušek a před desátou jsme už byli na veterině, abychom byli první na řadě. Pan doktor jí musel ránu  otevřít a  nasadil antibiotika. Zároveň dostala slušivý  obleček, pod kterým vyměňujeme gázové čtverce na tom lokti. Měla strašně vysokou teplotu a sotva stála na nohou. Ještě nikdy v takovém stavu nebyla.  Dnes musíme přečkat noc a zítra na kontrolu, tak nám držte palce
Vaše Eva s hlavou plnou starostí
 
P.S. Evi slibuju, že zítra na tu poštu už opravdu vyrazím.



8 komentářů:

  1. Nas prvy vlciak bol dost chory a nakolko to par lekarov na nom skusala, menili sme lekarov kazdu chvilu, ale zial uz bolo pozde, no aby som dosla co som chcela,na laktoch sa mu od lezania urobili diery az sme kost videli. Lekarka mu to zasila, ale zial rana bola vzdy dost velka. Niekde som vycitala, ze hojenie ran sa urychli ked dame skorocelove obklady. Tak som mu zacala davat skorocel na ranu a viazala a lepila a jemu sa to zahojilo. A pred tym nijake kremiky ani dezinfekcia nic nepomohlo. Nakoniec som nazbierala skorocel taky kopijolisty a v mixery som rozmixovala na kasu aj do zasoby drzala v chladnicke a to prikladala. Ani sa nebranil, vzdy drzal nozky, asi mu to robilo dobre. Vdaka lekarom stratil vela krvi, takze nakoniec bol chudokrvny, ale rany sa mu pekne vsetky zahojili. DRZIM PALCE NECH SA SKORO VYLIECI.

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, nechvátej !!!! Důležitější je zdraví vašeho pejska. Ať vás to trápení rychle opustí. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Evi :-)))))) takové velké překvapeni :-))))) Moc moc děkuji za takovou nádheru. Obdivuji tvoji šikovnost a nápaditost. Taštičku využiji na své cesty a bez papírových kapesníčků neudělám ani krok, teď budu diky tobě inkognito :-) a ten náramek ála Pandora... Bóže ten je :-))) kamínky dle mého gusta a to ty tak sama ??????.... a jaká náhoda s tetováním. Můj syn má tetovací studium, takže jedno malé tetování taky mám. Celé léto jsem po něm loudila kamínky... a to bylo řečí, že se musí kůže rozříznout atd( prostě samé výmluvy , nemá na maminku čas :-))). Takže jsi mi splnila jeden letní sen :-))) díky, díky. Jdu všechno nafotit, ať se s tou radosti podélim i s ostatnimi. Přeji ti krásný den a uzdraveného pejska. Eva
    P. S. Evi , ještě jednu radu prosím... Asi jsem negramot :-) lámu si tady nad tím hlavu. Ten zip určitě není jen tak. K čemu slouží??? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. A omlouvám se za špatnou češtinu. IPad si občas se mnou dělá, co chce :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Evi, jen probiham mezi veterinou a vyzvednutim děti na nádraží, tak jen ten zip zkus zapnout... 😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha :-) :-) ... Já totiž zapnula jenom to " dno" a nevěděla jsem , co s tim ... Hihi. Teď už jsem zase o něco chytřejší :-) vtipný nápad.
      Ještě jednou moc děkuji. Eva. A držím palce, ať to dobře dopadne.

      Vymazat
  6. Aho Evi, držím vašemu chlupatému členu rodiny palce, ať se z toho brzo vykřeše...
    R.
    PS: Na hojení je u nás doma osvědčený řepík. Možná by mohl pomoci i tady...)

    OdpovědětVymazat